Hva spilles både på Øya 2023 og på DR Radio P6 Beat?

Hva spilles på Danmark Radio ulike radiokanaler av musikk som er booket til Øyafestivalen? Noen band og artister er enten så nye at de ikke har kommet med på spillelistene, representerer et veldig smalt publikum og eller er så lokale og norske at bandet ikke er kjent i utlandet eller andre tilfeldigheter.

P3 – P3 spiller den nye musik, som enten er oppe i tiden eller snart kommer det. Kanalen tilbyder en bred vifte af tidens musikalske tendenser. Derudover præsenterer P3 lytterne for et bredt udvalg af genrer og artister fra det seneste årti.

P5 – Udgangspunkt i musikken i 60’erne og de tidlige 70’ered der musiktraditionen fra den periode, der er kernen i P5´s musikprofil. spiller musik fra alle årtierne, også det aktuelle – men skæringerne ligger i naturlig forlængelse af den pop-og rock-tradition, der opstod i den nævnte periode.

P6 – P6 BEAT spiller et bredt udvalgt af musik inden for den alternative rock, indie, alternativ pop og beslægtede genrer. P6 BEAT præsenterer et bredt udvalg af genrer og er ligeså nysgerrige, som lytterne, når det kommer til at præsentere nye og spændende artister fra de seneste 5 årtier.

P8 – P8 JAZZ spiller den jazzmusik, lytterne kender, husker og elsker, men også masser af ny musik, som fortjener at blive opdaget og hørt af et stort publikum. P8 JAZZ præsenterer lytterne for et bredt udvalg af jazzgenrer samt artister fra især de sidste seks årtier.

Kilde: Sådan udvælges musikken på DR’s radiokanaler

Øyafestivalen 2023 – Artister

 

 

Ny Hammersborgstunell til 10 milliarder?

10 milliarder for å senke en eksisterende vegtunnel midt i Oslo høres voldsomt ut. Nok en gang skal det brukes milliarder på vegprosjekt på Østlandet. Men for den som ikke har lest seg opp på saken må dagens tunnel lenger ned i bakken fordi den går rett under det nye...

Flytoget

Det kan av og til oppleves så utrolig provinsielt å bo i Norge når man hører og leser at mange trekker på skuldrene og spør: Hva skal vi med Flytoget? For snart 30 år siden var det noen fremsynte politikere her i landet, som for en gangs skyld trakk opp nisseluen og...