Wolf Alice

14. november 2022

For et band, Wolf Alice, for en konsert, for et driv, for et utrolig bredt og komplett reportoar, mesterlig levert av et band som har potensialet til å bli det nye Coldplay.

Det satt fra første låt, overgangene bød på heftige overraskelser og innimellom bød vokalisten på storartet vokal som touchet innom de fleste sjangre. Det her var indierock på sitt best beste! Det var Blur, Sex Pistols, Blondie, Lana del Ray, Echo Belly, anglikansk kirkesang, sing-songwriter, alt i en og samme konsert.

For en stor liten kvinnelig vokal, Ellen Roswell, varulv av en artist og frontvokal som leder bandet trygt igjennom samtidig som alle musikerne hver for seg bidrar til å utfylle musikken, låtene og lydbildet. Bassisten var fornøyelig. Og publikum var med fra begynnelsen til slutt, et øyeblikk eller to var det så mye «sjøgang» i gulvet at jeg var bekymret for at det holdt.

Takk Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene for denne bookingen – Vi gleder oss til august hvis det lar seg gjøre – Det her var konserten du ikke burde gå glipp av… Du hendelse for en konsert!!!!

Fra Store Vega hvor de spilte på lørdag kan vi lese: «Wolf Alice spillede kanongodt i Store Vega. De omfavnede deres spændvidde i en dynamisk sætliste, der rummede både støj, vrede og skrøbelighed.»

https://soundvenue.com/…/wolf-alices-koncert-blev…

Ny Hammersborgstunell til 10 milliarder?

10 milliarder for å senke en eksisterende vegtunnel midt i Oslo høres voldsomt ut. Nok en gang skal det brukes milliarder på vegprosjekt på Østlandet. Men for den som ikke har lest seg opp på saken må dagens tunnel lenger ned i bakken fordi den går rett under det nye...

Flytoget

Det kan av og til oppleves så utrolig provinsielt å bo i Norge når man hører og leser at mange trekker på skuldrene og spør: Hva skal vi med Flytoget? For snart 30 år siden var det noen fremsynte politikere her i landet, som for en gangs skyld trakk opp nisseluen og...